O a faailoga muamua o le kanesa o le susu?

E tusa ma le 2 miliona maʻi fou o le kanesa o le susu i le lalolagi i tausaga taʻitasi, faʻavasega muamua i le aʻafiaga o tamaʻitaʻi maʻi tuma ma matua lamatia ai le soifua maloloina o tamaʻitaʻi, e tatau ona tatou gauai atu i le soifua maloloina o tamaʻitaʻi, o lea tatou te manaʻomia ai le manino e uiga i faailoga muamua o le kanesa o le susu.

O lo'o i lalo nisi o fa'ailoga muamua o le kanesa o le susu e aofia ai:

1. Fa'ato'a po'o le fa'asusu: O le fa'ailoga masani lea o le kanesa o le susu.O le fa'aputuga atonu e lagona le mausali ma le le mafaagaeetia i pito e le masani.

2. Fufula: Fufula atoa po'o se vaega o le susu, tusa lava pe leai se fa'apogai iloagofie, atonu o se fa'ailoga o le kanesa o le susu.

3. Suiga o le pa'u: O suiga i le tino po'o foliga o le pa'u i lou fatafata po'o le susu, e pei o le maanuminumi po'o le fa'asusu, atonu o se fa'ailoga o le kanesa o le susu.

4. Suiga o le susu: O Suiga Laiti i le susu, e pei o le feliuliua'i po'o le alu ese, atonu o se faailoga o le kanesa o le susu.

5. Tiga o le susu: E ui o le tiga o le susu e masani lava ma e masani lava e le o se faailoga o le kanesa o le susu, o le faʻalavelave faifai pea poʻo le agavaivai atonu e mafua ai ona popole.E taua le manatua o nei fa'a'ailoga e mafai fo'i ona mafua mai i isi tulaga, o lea e taua ai lou fa'afeso'ota'i lau tausi soifua maloloina pe a e maitauina ni suiga i ou susu.O su'ega masani a le tagata lava ia ma mammograms e fesoasoani foi i le vave iloa ma togafitiga.


Taimi meli: Iuni-15-2023